skip to Main Content
06-70-258-4880 vibrohome@vibrohome.hu 1113 Budapest, Kökörcsin u. 19.

Vibrációs tréning – ingyenes próbaedzés

Akció érvényességi határideje: 2019. június 30.
Írásbeli Bejelentkezési határidő: 2019. június 30.

Felhasználási határidő: 2019. július 31.
Fontos információ! Az akciós ár csak a lenti űrlapon történő, írásbeli bejelentkezés esetén érvényes és kizárólag új vendégek részére! Egy személy csak 1 belépőt használhat fel!

Jelentkezők száma max. 15 fő! 

Mit tartalmaz az első alkalom vibrációs tréning?

  • erőnléti állapotfelmérést
  • próba edzést vibrációs tréning géppel és személyi edzővel, edzettségi állapothoz igazítva
  • az első alkalom időtartama 55 perc

Miért lehet a Te edzésformád a vibrációs tréning? 

  • Már rövid edzés serkenti a vérkeringést, aminek a hatására oxigéndús vér áramlik az erekben, ettől fokozódik az anyagcsere, méregtelenítés, így a salakanyagok gyorsabban kiürülnek a szervezetből. Stimulálja a zsírsejtekben a lipolízist, és ennek következtében csökken a test zsírszintje.
  • Az edzés hatására megnő a vér és a nyirok keringés, beindul a zsírégetés, erősíti az izmokat, gyorsan feszesíti a bőrt és hatékonyan kezeli a cellulitot.
  • Már az első vibrációs edzés alkalmától jelentősen csökken a szervezet stressz-hormon szintje. Pozitív hormonális folyamatokat indít el; emeli a szervezet boldogsághormon szintjét, aminek következménye a jobb közérzet, vitalitás és energikusság.
  • A vibrációs tréningnek a rövid edzésidőn kívül még számos előnye van: az orvosilag kifejlesztett vibrációs tréner az egész testet átmozgatja, fokozódik a csontsűrűség, csökken a koleszterinszint, a vérnyomás és a vércukorszint. Rendszeres edzéssel a gyógyszerek szedésének a mennyisége is visszaszorítható  (természetesen kezelőorvosa tanácsa szükséges). Nő az agyi kapacitás, szellemi teljesítő képesség. Folyamatosan formában tartja az egyensúlyérzéket.
  • Önálló edzésként vagy szépészeti kezelésként is alkalmazható. Négy az egyben. Mindössze 25 perces edzés alatt formál, masszíroz, hat a narancsbőr ellen, erősíti a vázizomzatot.

Megrendelési, fizetési feltételek

Az első alkalmas vibrációs tréning állapotfelméréssel 5.500 Ft-ba kerül, mely június 30-ig történő jelentkezés esetén ingyenes.

Bejelentkezés írásban, a lenti űrlap kitöltésével, írásban történik.

Mi történik, ha kitöltöd a megrendelési űrlapot?

Megrendelést és fizetést követően az időpont egyeztetés telefonon történik, előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Tréning helyszíne: Vibrohome Szalon 1113 Budapest, Kökörcsin utca 19. Tel: +36 70 258 4880

Fontos információ! Az akciós ár csak a lenti űrlapon történő, írásbeli bejelentkezés esetén érvényes!


Back To Top