Skip to content

Szeretnéd a súlyfelesleged megszüntetni?

Szeretnél csinosabb, nőiesebb formát?

Foglalj hozzánk időpontot egy 45 perces telefonos konzultációra, hogy tervrajzot kapj az alakod optimális formálásához!

A konzultáció ingyenes, de feltételekhez kötött – a részleteiről ezen az oldalon olvashatsz.

Üdvözöllek, itt dr Kriston Ildikó, az ország egyik legismertebb mozgásszervi gyógytorna rendelőjének, az Arthuman Központnak az alapítója, tulajdonosa, illetve a Vibrohome Alakformáló Szalon tulajdonosa.

Nevemhez kötődik az alakformáló szalon és a mozgásszervi rendelő sikeres kezeléseit biztosító rendszer kialakítása, megelőző programok, online elérhető megoldások megvalósítása.

Az elmúlt 8 évben több ezer hozzád hasonló problémákkal és célokkal rendelkező klienssel dolgoztunk együtt csapatom szakértő tagjaival és a nulláról építettünk fel egy több ezres kliens bázissal rendelkező céget.

Az egyik legátfogóbb tapasztalattal rendelkező szalon vagyunk. 2020-ban kifejezetten ráfókuszálunk azokra a kliensekre, akik nőként kevés szabadidővel rendelkeznek (akár munka, akár gyermeknevelés miatt) és olyan mértékű súlytöbblettel rendelkeznek, amivel nem tudnak megbirkózni.

Abban segítünk klienseinknek, hogy a lehető leg időtakarékosabb módon kézhez kapják a testsúlyuk optimalizálásának kulcs lépéseit és elérjék a kívánt testsúlyt, alakot, nőies megjelenést.

A hatékony munka és a gyors eredmények azonban csak szoros együttműködéssel tudnak megvalósulni.

A legsikeresebb klienseinkkel több hétig dolgozunk együtt kontrolláltan, ez teszi lehetővé, hogy rekord idő alatt érjenek el látványos eredményt.
Nem ritka, hogy már az első hetekben jelentős körméret és súlycsökkenést érnek el és ez pedig csak a kezdet.

Megvalósítható és fenntartható testsúly optimalizáló programot segítek felépíteni, mellyel nem csak átmeneti, hanem tartós változást lehet elérni.

A közös munka tempós, szigorú, de bárki képes megvalósítani és követni a programot, aki valóban nyitott a fejlődésre és követi a programban szereplő menetrendet.

Minden körülmények között a kitűzött cél megvalósítását tartom szem előtt.

A profizmusunk abban rejlik, hogy a rengeteg rendelkezésre álló módszer alapján tudjuk, mi fog működni a kitűzött cél elérése érdekében.

Fel tudom tenni azokat a kérdéseket, melyekről nem is tudod, hogy fel kellene tenned magadnak. És olyan lehetőséget tudok megnyitni az életminőséged javítására, amiről nem is hitted, hogy létezik.

A velem és csapatommal való együttműködés nem csak a testsúlyodat fogja optimalizálni, de egyéb olyan járulékos hatásokat is megtapasztalhatsz a program során, ami az életed, egészséged egyéb területét is érintheti – erről számolnak be klienseink.

A leírtak alapján már biztosan sejted, hogy alaposan megválogatom, ki az akivel együtt dolgozom, hiszen felelősségem is, hogy olyan emberekbe invesztáljam az energiámat, akik valóban élni akarnak és élni fognak a lehetőségeikkel.

Az együttműködéseket minden esetben egy 45 perces telefonos konzultáció előzi meg, melyen átbeszéljük a kliens kihívásait, lehetőségeit.

A 45 perces perspektíva konzultáció teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, nem az a célom, hogy eladjak neked bármit, hanem az, hogy egyértelmű tervet kapj a céljaidhoz.

A teljes 45 perc rólad szól és a beszélgetés végén, a helyzeted alapján, presszió nélkül, közösen döntünk a folytatásról. Az összes kiemelt páciensünk egy ilyen konzultációval kezdett nálam, ez volt az első lépés ahhoz, hogy valóban ráálljanak a célhoz vezető pályára.

Ha szeretnéd, hogy az elkövetkező éved ne úgy nézzen ki, mint amilyen az előző volt, akkor számodra is az az első lépés, hogy élj ezzel a lehetőséggel. A 45 perces perspektíva konzultációra az alábbi naptárban tudsz időpontot foglalni, majd az időpont lefoglalása után egy kérdőívet kell kitöltened.

A kérdőív kitöltése teszi lehetővé, hogy a telefonos konzultációra hatékonyabban fel tudjak készülni, és még jobban megismerjelek.

Először tölts ki egy rövid kérdőívet, hogy megismerhessem a problémádat, majd foglalj időpontot!

Megjegyzés: kizárólag azokkal a jelentkezőkkel fogunk tovább lépni, akik a kérdőívet is 100%-osan kitöltik. Amennyiben számodra ez nem fogadható el, kérlek ne jelentkezz!

Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismered megfelelően a lehetőségeidet és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod a lehetőségeiddel kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést az egészséged alakításáról.

Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem és csapatomtól a folytatásban.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha olyan mozgásszervi panaszod van, ami összefügghet az életmódoddal, az abból adódó terheléssel, túlterheléssel, a testtartásodon (is) szeretnél változtatni. A panaszaid már zavaróak, de nincs olyan diagnózisod, ami kizárja a mozgásterápiával való kezelést.

Amennyiben nem vagy nyitott arra, hogy a célod elérése érdekében te is tegyél az egészséged jobbítása érdekében, nem tudsz energiát fektetni a saját állapotod javításába, tested megmozgatásába, kérlek ne jelentkezz.

Szintén ne jelentkezz, ha jelenleg csak az ötletkeresés stádiumában jársz vagy “gyűjtőgető üzemmódban” halmozod az információt és a célravezető megoldás megvalósítása nem áll szándékodban.