Skip to content
06-30-190-7315 vibrohome@vibrohome.hu 1113 Budapest, Kökörcsin u. 19. H-P 8-20, SZ 8-14
Alakformálás hölgyeknek

Az alakformálás hölgyek számára különösen fontos. Bizonyára te is szeretnél magabiztosabb és határozottabb lenni, amihez külső is hozzájárul. Tudj meg többet kockázat nélkül!

Érezted már rosszul magad amitt, hogy egyik ruhádban sem érezted jól magad?

Ha igen, akkor itt a lehetőség, hogy változtass!

Nem kell többé takargatnod a térded fölötti zsírpárnákat, vagy a nadrágból kibuggyanó úszógumit.

alakformálás
tréning

Szakembereink megadnak neked minden segítséget és támogatást ahhoz, hogy megvalósítsd álmaid, és elérd azt az alakot, amire olyan régóta vágysz. Nem csak súlyfelesleg esetén van ugyanis szükség alakformáló kezelésekre!

Mi nem csupán alakformáló edzéseket tudunk számodra nyújtani. Teljeskörű programokat kínálunk, kialakítjuk az étrended, megtervezzük számodra a tökéletes edzéstervet. A formásabb alak elérését pedig gépi kezelések is támogatják.

Alakformáló programunkkal személyre szabott megoldást kínálunk neked, így pontosan olyan módszerekkel és annyi kilót veszíthetsz el, amennyi egészséges a szervezetednek.

Ehhez első lépésként egy személyes konzultáció és próbaedzés során pontosan felmérjük egészségügyi állapotod és megmutatjuk a célod eléréséhez szükséges lehetőségeket.

Hogyan lesz az eredmény tartós?

A program alappilléreivel, az eredmény elérének lehetőségeivel kockázat nélkül megismerkedhetsz ingyenes és kötelezettség nélküli konzultációnkon, aminek során próbaedzésed is lesz, hogy megtaláljuk a célod eléréséhez szükséges és számodra is megvalósítható mozgásformát!

Back To Top