Skip to content
06-30-190-7315 vibrohome@vibrohome.hu 1113 Budapest, Kökörcsin u. 19. H-P 8-20, SZ 8-14

Mit tartalmaz az első alkalom vibrációs tréning?

  • erőnléti állapotfelmérést
  • próba edzést vibrációs tréning géppel és személyi edzővel, edzettségi állapothoz igazítva
  • az első alkalom időtartama magában foglalja az állapotfelmérést (25 perc) és az edzést is (25 perc): 50 perc

Miért lehet a Te edzésformád a vibrációs tréning? 

  • Már rövid edzés serkenti a vérkeringést, aminek a hatására oxigéndús vér áramlik az erekben, ettől fokozódik az anyagcsere, méregtelenítés, így a salakanyagok gyorsabban kiürülnek a szervezetből. Stimulálja a zsírsejtekben a lipolízist, és ennek következtében csökken a test zsírszintje.
  • Az edzés hatására megnő a vér és a nyirok keringés, beindul a zsírégetés, erősíti az izmokat, gyorsan feszesíti a bőrt és hatékonyan kezeli a cellulitot.
  • Már az első vibrációs edzés alkalmától jelentősen csökken a szervezet stressz-hormon szintje. Pozitív hormonális folyamatokat indít el; emeli a szervezet boldogsághormon szintjét, aminek következménye a jobb közérzet, vitalitás és energikusság.
  • A vibrációs tréningnek a rövid edzésidőn kívül még számos előnye van: az orvosilag kifejlesztett vibrációs tréner az egész testet átmozgatja, fokozódik a csontsűrűség, csökken a koleszterinszint, a vérnyomás és a vércukorszint. Rendszeres edzéssel a gyógyszerek szedésének a mennyisége is visszaszorítható  (természetesen kezelőorvosa tanácsa szükséges). Nő az agyi kapacitás, szellemi teljesítő képesség. Folyamatosan formában tartja az egyensúlyérzéket.
  • Önálló edzésként vagy szépészeti kezelésként is alkalmazható. Négy az egyben. Mindössze 25 perces edzés alatt formál, masszíroz, hat a narancsbőr ellen, erősíti a vázizomzatot.

Jelentkezési, fizetési feltételek

Az első alkalmas vibrációs tréning állapotfelméréssel 5.500 Ft-ba kerül. Amennyiben rendelkezel promóciós kóddal, azt a jelentkezési űrlapon tudod érvényesíteni!

Bejelentkezés írásban, a lenti űrlap kitöltésével történik.

Mi történik, ha kitöltöd a megrendelési űrlapot?

Megrendelést és fizetést követően az időpont egyeztetés telefonon történik, előzetes időpont egyeztetés szükséges.
Tréning helyszíne: Vibrohome Szalon 1113 Budapest, Kökörcsin utca 19. Tel: +36 70 258 4880


Back To Top