Skip to content
06-30-190-7315 vibrohome@vibrohome.hu 1113 Budapest, Kökörcsin u. 19. H-P 8-20, SZ 8-14

Mi a különbség egy privát alakformáló szalon és egy nagy edzőterem között?

Nálunk családias környezetben tudsz részt venni a foglalkozásokon, kezeléseken. Nincs tömeg, kizárólag egyénileg foglalkozunk klienseinkkel. Nem kell senkihez alkalmazkodni, nem kell kiöltözni, várni a gépekre. Nincs vizslató tekintet, nem kell esetlen, nem elég ügyesnek érezni magad szálkás sportolók között. Itt minden a vendégről, azaz rólad szól.

Hozhatom magammal a pici babámat, illetve elkísérhet a gyermekem az edzésre?

Vendégeink egy része szülés után szeretné alakját visszanyerni vagy kicsi gyermeke van. Gyakori probléma ilyen esetben a gyermekfelügyelet megoldása az edzések, kezelések idejére. Családias közegben tevékenykedünk, kislétszámú vendéggel. Így gyermeked nyugodtan itt lehet veled, akár még a csecsemőd is!

Fogyni szeretnék, de félek attól, hogy nem tudom teljesíteni a fogyáshoz szükséges edzéstervet. Érdemes így belevágnom?

A fogyás egyik alappillére a mozgás. A legtöbbször azonban azért nem szeretünk vagy tudunk edzeni, mert nem a nekünk való mozgásformával próbálkozunk, hanem egy olyannal, amit mások ajánlottak, esetleg olvastunk róla. Szakemberünk igényeidhez és egészségi állapotodhoz igazodva keresi meg a valóban hozzád illő és ezáltal megvalósítható mozgásformát.

Heti hány edzésre lesz szükségem a változáshoz?

Megfelelő táplálkozással együtt heti rendszerességgel 2-3 alkalom meghozza a kívánt eredményt, amit később így meg is tudsz tartani.

Ötven felett is lehet eredményt elérni?

Mindenképp! Ehhez az szükéges, hogy rendszerben gondolkodva, mindhárom pillér (táplálkozás, testmozgás, testkezelés) lehetőségeit felhasználva induljunk el a változás útján. Az életkor előrehaladtával nagyon fontos, hogy mozgatórendszerünk állapotára is figyelemmel kell lenni. Mozgásszervi panaszok esetén gyógytornászok segítenek a megfelelő mozgásminták elsajátításában.

Mennyi idő után érhetek el mérhető eredményt?

Ha tartod a személyre szabott táplálkozási elveket és heti rendszerességgel jársz az edzéseinkre, akkor 3 hónap elteltével már látható, mérhető lesz a változás. A hatásfokot nagymértékben javítja a testkezelések igénybevétele.

Rendszeresen edzek és mégsem fogyok?

A változás először cm-ben mérhető. A rendszeres edzés, a testkezelések hatására mérhető lesz testünk formálódása, izomzatunk fejlődése.

Én csak a combomra vagy a hasamra szeretnék edzeni, hogy formásabb legyek. Megoldható így az edzés?

Testünk egyként működik, az izom egyensúlytalanság elkerülése miatt kezdetben teljes testet edzünk a kívánt eredmény eléréséhez. A testkezelésen viszont egyszerre egy testrészt kezelünk, így a problémás zsírpárnákat könnyebb lesz eltüntetni popsiról, combról, hasról, felkarról stb.

Back To Top