Skip to content
06-30-190-7315 vibrohome@vibrohome.hu 1113 Budapest, Kökörcsin u. 19. H-P 8-20, SZ 8-14

A vibrációs tréning kedvező hatásai

Vérkeringés, zsírégetés, izmosodás, bőrfeszesítés

Már rövid edzés serkenti a vérkeringést, aminek a hatására oxigéndús vér áramlik az erekben, ettől fokozódik az anyagcsere, méregtelenítés, így a salakanyagok gyorsabban kiürülnek a szervezetből. Stimulálja a zsírsejtekben a lipolízist, és ennek következtében csökken a test zsírszintje.

Az edzés hatására megnő a vér és a nyirok keringés, beindul a zsírégetés, erősíti az izmokat, gyorsan feszesíti a bőrt és hatékonyan kezeli a cellulitot.

Stresszoldás

Már az első vibrációs edzés alkalmától jelentősen csökken a szervezet stressz-hormon szintje. Pozitív hormonális folyamatokat indít el; emeli a szervezet boldogsághormon szintjét, aminek következménye a jobb közérzet, vitalitás és energikusság.

Pozitív egészségügyi hatások

A vibrációs tréningnek a rövid edzésidőn kívül még számos előnye van: az orvosilag kifejlesztett vibrációs tréner az egész testet átmozgatja, fokozódik a csontsűrűség, csökken a koleszterinszint, a vérnyomás és a vércukorszint. Rendszeres edzéssel a gyógyszerek szedésének a mennyisége is visszaszorítható  (természetesen kezelőorvosa tanácsa szükséges). Nő az agyi kapacitás, szellemi teljesítő képesség. Folyamatosan formában tartja az egyensúlyérzéket.

Szépészeti hatások

Önálló edzésként vagy szépészeti kezelésként is alkalmazható. Négy az egyben. Mindössze 25 perces edzés alatt formál, masszíroz, hat a narancsbőr ellen, erősíti a vázizomzatot.

Hogyan működnek az alakformáló kezelések és hol lehet igénybe venni?

Szalonunkban három pilléren nyugszik az alakformálás.

  1. Táplálkozás alkatnak, egyéni sajátosságoknak megfelelő beállítása.
  2. Irányított testmozgás.
  3. Hatékony testkezelés.

Ingyenes konzultáción és próbaedzésen felmérjük állapotodat, hogy döntést tudjunk hozni arról, tudunk e közösen együtt dolgozni a kívánt cél elérése érdekében.

Helyszín: 1113 Budapest, Kökörcsin utca 19.

Bejelentkezéshttps://vibrohome.hu/konzultacio-es-probaedzes/ 
Tel: 06-30-190-7315

Árak és finanszírozás

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

SZÉP kártyával szabadidős keretösszegből fizethetők a szolgáltatások, illetve önkéntes egészségpénztárnál is elszámolható számlánk.

0Shares

Dr Kriston Ildikó vagyok. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett kollégáimmal (gyógytornász, személyi edző, humánkineziológus, dietetikus, masszőr stb.) írásainkkal, szolgáltatásainkkal az egészségesebb, panaszmentes és fittebb közérzet megvalósításán dolgozunk!

Back To Top