Skip to content
06-30-190-7315 vibrohome@vibrohome.hu 1113 Budapest, Kökörcsin u. 19. H-P 8-20, SZ 8-14
Narancsbőr ellen

Nem szabadulsz a bőröd alatt található narancsbőrtől? Légy te is magabiztos és viselj olyan ruhát, amit eddig a zsírpárnák miatt nem mertél. Tudj meg többet kockázat nélkül!

A nők csaknem 90 százaléka küzd narancsbőrrel.

Lehet, hogy örökölted a hajlamot, lehet, hogy túl stresszes életet élsz, de az is előfordulhat, hogy túl kevés folyadékot fogyasztasz. A két leggyakoribb ok azonban bizonyítottan a helytelen táplálkozás és a mozgáshiány.

Mi mindkét területen tudunk neked segítséget nyújtani, amivel a kívánt célt elérheted.

alakformálás
rádiófrekvenciás zsírbontás

A cellulit csökkentô rádiófrekvenciás kezelések alapja a bôr alatti sejtek és az azokban raktározott zsírszövetek vezetôképességének különbségén alapul. A rádiófrekvenciás stimuláció hatására ezen vezetôképesség különbség a zsírszövetek mintegy háromszor gyorsabb melegedését eredményezi, mely a felgyorsult metabolikus folyamatokon keresztül nagyban felgyorsult zsírlebontást tesz lehetôvé. A penta- illetve hexapoláris rádiófrekvenciás technológia a klinikai tesztelések tanúsága szerint mind a bôr felsô, mind pedig annak mélyebb rétegeiben eredményesebben fejti ki zsírlebontó hatását a korábbi technológiákhoz képest.

Szakemberünk segít mind a táplálkozás beállításában, mind pedig a szükséges kezelések kijelölésében. Ehhez első lépésként egy személyes konzultáció és próbaedzés során pontosan felmérjük egészségügyi állapotod és megmutatjuk a célod eléréséhez szükséges lehetőségeket.

Az étrended beállításával, a megfelelő mozgásformákkal és a hatékony gépi kezeléssel megszabadulhatsz a kellemetlen zsírpárnáktól!

Back To Top