Skip to content
06-30-190-7315 vibrohome@vibrohome.hu 1113 Budapest, Kökörcsin u. 19. H-P 8-20, SZ 8-14
Fogyás hatékonyan, gyorsan, tartósan és egészségesen

A hatékony fogyáshoz nem elegendő egy diéta vagy egy egyszerű edzéterv. Ha ez így lenne, valószínűleg te sem keresnél most új megoldást. A tartós fogyáshoz személyre szabott és több elemből álló megoldás szükséges.

Úgy érzed, a tartós fogyás esélytelen?

Próbáltál már kocogni, diétázni, kalóriát számlálni és egyik módszer sem hozott számodra eredményt?

Biztosíthatunk arról, hogy a tartós fogyás elérhető. Ehhez viszont nem elegendő egy diétás recept alkalmazása vagy egy videó megosztón található néhány perces videó tanácsainak követése.

hasizom

Tévhitek a fogyással kapcsolatban

Egy interneten található diétás recepttel 4 hét alatt 10 kg-ot is le tudok adni.

Ha gyorsan akarok fogyni, kimegyek futni és leszalad néhány kg.

A Vibrohome Szalonban bebizonyítjuk Neked, hogy az egészséges és tartós fogyás a te számodra is elérhető, megvalósítható. Már több tucat hölgy vendégünknek segítettünk az életmódváltásban és önbizalmuk magasabb szintre emelésében.

Alakformáló programunkkal személyre szabott megoldást kínálunk neked, így pontosan olyan módszerekkel és annyi kilót veszíthetsz el, amennyi egészséges a szervezetednek.

Ehhez első lépésként egy személyes konzultáció és próbaedzés során pontosan felmérjük egészségügyi állapotod és megmutatjuk a célod eléréséhez szükséges lehetőségeket.

fogyás

Hogyan lesz az eredmény tartós?

A program alappilléreivel, az eredmény elérének lehetőségeivel kockázat nélkül megismerkedhetsz ingyenes és kötelezettség nélküli konzultációnkon, aminek során próbaedzésed is lesz, hogy megtaláljuk a célod eléréséhez szükséges és számodra is megvalósítható mozgásformát!

Back To Top