skip to Main Content

Almási Krisztina szempilla stylist, sminkes, fitness edző vagyok. A szépségápolás, a sport, az egészséges életmód mindig része volt az életemnek. A külső megjelenés befolyásolja az önbizalmat, az önértékelést; a vonzó megjelenés pedig a sikeresség felé tett első lépés, melynek eléréséhez szeretnék hozzájárulni a hozzám fordulóknak.

Szempilla hosszabbítás

A szempilla-hosszabbítás eredményével még a legjobb és legdrágább szempillaspirálok sem vetekedhetnek. Vízálló, könnyálló, úszhat és sportolhat vele viselője. Az eljárásnak köszönhetően nem érezhető, hogy a szempillákon egy  “hosszabbítást” viselünk és szempillafesték használatára sincs szükség.

A volume technikával szuper vékony és extra könnyített műszempillákból több szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára, mellyel nem csak hosszabbíthatjuk, hanem dúsíthatjuk is a természetes pillákat.

Szempilla lifting, Lash lifting

A szempilla-lifting, Lash Lifting gyengéden és finoman lágyítja, megnyújtja és kiemeli a szempillákat. Azoknak ajánlom ezt a technikát, akik hosszabb, íveltebb és dúsabb szempillákat szeretnének szempilla spirál nélkül, de idegenkednek a szálas, vagy tincses szempilla hosszabbítástól.

A Lash Liftingnél a pillákat egy a szemhéjra rögzített szilikon párnára hajtom, a tövüknél fogva emelem meg. Innen ered a Lifting kifejezés is. A kezelés során használt anyagok és eszközök nem károsítják a pillákat, azonnali eredmény és természetes hatás érhető el, a rövid és egyenes szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek, érzékeny szemre is használható, valamint bármilyen hosszúságú és
vastagságú pillákon alkalmazható.

Professzionális termékekkel dolgozom, így a saját szempilla károsodása nélkül lehet viselőjének tekintete sugárzó, szemei valósággal ragyogni fognak.

Back To Top