skip to Main Content

Személy szerint idén januárban kezdtem el a vibrációs edzést. Több okom is volt rá, a legfontosabbak: felszaladt pár kiló, amivel nem lett volna gond, de sajnos kezdtem szétfolyni, mint olvadáskor a jég. A másik ok, hogy éreztem, nincs meg az az állóképességem, mint régen. (Gimnazistaként még verseny sportoltam: vívtam, úsztam és atlétikáztam) Már az elején megmondták, hogy súlyban nem, de centikben mérhető lesz a változás. Így is lett! Az első héten az izomláz mellett azt tapasztaltam, hogy gyorsabban el tudok este aludni, pihentetőbb az alvás és feszesebb lett a bőröm. Nagyjából 2 hónap múlva az erőnlétem is javult, mozgékonyabb lettem és a kritikus testrészek – mint has, popsi és karok – láthatóan formálódtak.
Az edzőtől kapott étkezési tanácsokkal és a kardióedzéssel – futás, has-pad és Rip60 – már a kilók is el kezdtek lejjebb kúszni: mára elmondhatom, hogy meg vagyok elégedve az alakommal és az állóképességemmel.

Mindenkinek bátran ajánlom ezt az edzőtermet: a vibrációs tréning minden alkalommal más, így nem lehet ráunni, ráadásul max. 30 perc alatt teljesen átmozgat. Emellett a futás és a Rip60 lehetőséget ad arra, hogy feszegessük a határainkat és fejlesszük állóképességünket, miközben formáljuk testünket.
A hangulat mindig kiváló, az edző kedves, de ha kell, határozott hozzáállásával hozza ki mindenkiből a maximumot!

Szóval vibrózásra fel, hogy vibrálásoddal aztán elkápráztasd a világot! 🙂 🙂

 

Eszter (27)

Back To Top